جمعه ۱۷ دی ۰۰ ۱۹:۴۲ ۲۳ بازديد
كتاب ميكروبيولوژي مواد غذايي
كتاب ميكروبيولوژي مواد غذايي نسخه پي دي اف تايپ شده با كيفيت مناسب
قسمتي از كتاب:
روش احياء رنگ: استفاده از روش احياء رنگها به منظور تعيين تازگي يا فساد گوشتها تا به امروز
همچنان مورد توجه كارشناسان امر قرار دارد گرچه كاربرد اين روش (احياء رزازورين) براي گوشتهاي خام به دليل
فعاليت آنزيمي شديد آنها مناسب نبوده است با اين حال توان اين روش در تعيين تعداد باكتريها براي گوشت پخته
شده به اثبات رسيده است.
میکروب معده چیست؟
میکروب معده یا H. pylori یک باکتری معمولی است که در دستگاه گوارش رشد می کند و تمایل دارد به معده حمله کند. این باکتری تقریبا 60 درصد از جمعیت بالغ جهان را آلوده می کند. عفونت های میکروب معده معمولا بی ضرر هستند، اما بیشتر افراد آن را مسئول زخم معده و روده کوچک می دانند.
میکروب معده اغلب در دوران کودکی افراد را آلوده می کند. عفونت های این باکتری به طور معمول علائمی ایجاد نمی کنند، منتها ممکن است در بعضی از افراد، زخم های پپتیکی و یک بیماری التهابی به نام معده گاستریت ایجاد کند.
میکروب معده برای زندگی در محیط سخت و اسیدی معده سازگار شده است. این باکتری ها می توانند محیط اطراف خود را تغییر و اسیدیته آن را کاهش دهند تا بتوانند زنده بمانند. شکل مارپیچ میکروب معده به آنها اجازه میدهد که به داخل شکم که توسط پوشش مخاطی محافظت میشود، نفوذ کنند و سلولهای ایمنی بدن قادر به دسترسی به آنها نباشند. این باکتری میتواند با واکنش ایمنی تداخل پیدا کند و منجر به مشکلات معده شود.